Cart 0
Møbler Interiør Sofa Bord Stoler
 
Slippen-Untitled.jpg
 
 
 

På Restaurant Slippen kan man sitte og følge med på livet elvelangs i Fredrikstad, mens man inntar god, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser.

 
 
 
 
 

Noen av våre favoritter —

 
 

Slippens bacalao

Servert med tomat, chili, og aioli.

 

Ovnsbakt torsk

Servert med rødvinssaus, jordskokk, linseragu med oksehale og mandelpotetpuré.

 

Cheviche på laks og kamskjell

Lime, koriander, chili, agurk, granateple og vårløk.

 

 

Boknafisk fra Halvors

Tradisjonsfisk fra Tromsø med bacon, kremet kål, glaserte poteter, gulrot.

 

Langtidsstekt lammebog

Servert med siton, hvitløk, timian, karamellisert fløte, selleri, ristet løk og røstipotet.

 

Norske høstepler

Norske høstepler med Rørosrømme, mandelkake og eplesorbet.

 

Se hele menyen — 

 
 
171717.jpg
 
Det som imponerte mest, var heldigvis smaken. Praktfullt hvalkjøtt, smeltende mørt og med djervt peppersting, fant smaksharmonien med de øvrige ingrediensene. En flott prestasjon.

Men fiskesuppen … aye-aye, Skipper, splitte mine bramseil, for en smak og konsistens! Med fine overtoner av hvitvin og anis var den som en fløyelsmyk passatvind mot ganen.
— Verdens Gang, Erik Fosnes Hansen

Dagens dessert var en himmelsk, søt og myk pekanpai. Den amerikanske klassikeren lages med pekannøtter, en type valnøtter med søtere og rundere smak enn vi er vant til her.
— Dagens Næringsliv
 
171717.jpg
 

 

Adresse

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy

 

Åpningstider

Tir-fre: fra kl 11
Lør: fra kl 12
Søn: fra kl 14

Kjøkkenet stenger:
Tir-lør: 22
Søn: 20

Stengt Mandager

 

Kontakt

+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no