Fabelaktig fisk

“Sommergjestene hadde ennå ikke putret inn fra Hankø og Hvaler. Vårluften ute var kjølig, men inne på Restaurant Slippen var det varmt og nesten fullt. Slippen ligger i et nedlagt mekanisk verksted på Vesterelvas bryggekant. Den ligger strengt tatt på Kråkerøy, men er forbundet med Fredrikstads by­sentrum med en fin gangbro..”

DAGENS NÆRINGSLIV

 

Her er det meste på stell

“ Skatevingen er saftig og velsmakende. Mosen, tilsatt litt pepperrot er vellykket, og nøttesmøret smører retten fortreffelig. Fisk er de gode på, og den pannestekte ueren er ikke noe unntak. Vakkert hvit, saftig og velsmakende. Tilbehøret er kreativt. Tre typer minitomater, litt rødløk, sopp, reker og pastinakkpuré."

FREDRIKSTAD BLAD

 

 

Frydefullt i Fredrikstad

"I gamle Berthelsens mekaniske verksted ved Vesterelva ligger Slippen i trivelige, uformelle og stilige lokaler. Alt er preget av omhu og profesjonell tilnærming til å servere ærlig og god mat. Hyggelig betjening, lave skuldre og beundringsverdig respekt for råvarer og smak gjør dette til en restaurantopplevelse det er verdt å skrive et postkort om."

VERDENS GANG

 

Eneste restaurant fra Østfold

“Tidligere har White Guide, en aldri så liten utgave Michelin-guiden, kun omtalt svenske restauranter. I år er også Norge med i oversikten. 44 norske restauranter har fått plass i guiden, som domineres av svenske og danske restauranter, og Restaurant Slippen er eneste restaurant fra Østfold som  som er funnet verdig en plass i White Guide Nordic.."

WHITE GUIDE NORDIC