Cart 0
Møbler Interiør Sofa Bord Stoler

Mikkel-Møbler-webatn2048_Englesson_soffbord_Sirius_1.jpg

Om Mikkel Møbler

Hos Mikkel Møbler får du møblene ikke alle andre har. Vi ønsker å være en inspirasjonskilde for deg når du vil fornye boligen din.
— Hanne Mikkelsen Sunde
tork-mikkel-Screen-Shot-2017-11-16-at-17.13.47.jpg

Bare fem minutters kjøring fra Sandefjord finner du Mikkel Møbler ute på det idylliske og landlige Østerøya.

 

To låveetasjer med møbler i stort og smått rommer mange stilarter og forskjellig smak. Salonger, salongbord, spisestuemøbler, vitrineskap, speil, interiørartikler, kommoder, senger og madrasser. Oljet eik, barlind, mahogni, nøttetre, kirsebær og furu. Italiensk eller norsk, engelsk eller nederlandsk, eller noe helt annet. 

Unntatt et skilt langs hovedveien på Østerøya, så er det ikke mye som tilsier at du skal finne en innholdsrik møbelbutikk her ute på landet. De som farer forbi aner neppe hvilket møbel- og interiørparadis de nettopp har passert.

 

Internasjonal Chic og skandinavisk design.

basilw_cs1820_p02_p946.jpg

 

 

 

 

Møbelbutikken til Mikkel Møbler ligger i den røde låven på gårdstunet. To låveetasjer bugner av møbler og interiørdetaljer fra alle verdens hjørner.

Det er allikevel de fremste skandinaviske møbelprodusenter og eksklusive møbelmerker fra kontinentet som dominerer møbelforhandlerens gulvflater. 

Her behøver du ikke å frykte at du bare får tak i det "alle andre har". Sortimentet består av mange titalls leverandører og fellesnevneren uansett merke er at de er i øverste sjikt hva gjelder kvalitet, og ekte håndverk ligger bak utførelsen av møblementet.